تاریخ انتشار: سه شنبه 5 تیر 1397
تعداد بازدید: 293

اجرای طرح ملی بشارت ۱۴۵۲ در سه گام

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: طرح ملی بشارت ۱۴۵۲ در سال ۱۳۹۷، سی و هفت سوره جزء سی‌ام قرآن را مورد نظر خود قرار داده است و در سه گام فصل تابستان، پاییز و زمستان تلاش می‌کند از آخر جزء سی‌ام به سمت آغاز این جزء حرکت کند.

به گزارش روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما؛ حجت‌الاسلام حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی در آیین آغاز طرح ملی حفظ قرآن کریم بشارت ۱۴۵۲ که عصر امروز، چهارم تیرماه در سالن اجتماعات شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، به سخنرانی پرداخت و با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن، اظهار کرد: این جمله راهبردی و کلیدی که از مقام معظم رهبری در چند سال گذشته به عنوان راهبرد اصلی همه فعالان و دستگاه‌های قرآنی مورد نظر قرار گرفت، اهتمام‌ها را به سمت اجرایی سازی این فرمایش انجام دادند.
وی با اشاره به اینکه سندی در شورای توسعه فرهنگ قرآنی که بالاترین مرکز سیاست‌ها و کلان‌ برنامه‌های قرآنی کشور است، تهیه شده است، عنوان کرد: پس از کوشش فراوان و همکاری همه دستگاه‌های قرآنی، این سند به تصویب رسید و حفظ قرآن کریم به عنوان موضوع راهبردی و اساسی دارای سندی در عالی‌ترین سطح کشوری قرار گرفت و پس از آن سند بحث راه‌اندازی قرارگاه‌های حفظ مطرح شد.
محمدی بیان کرد: تعیین تکلیف دستگاه‌ها نسبت به تحقق ۱۰ میلیون حافظ قران انجام شد. در سال‌های گذشته به نقطه مطلوبی رسیده‌ایم واقدامات پراکنده‌ای همه دستگاه‌ها براساس توان و ظرفیتی که داشته‌اند، در زمینه اجرایی‌سازی تربیت ۱۰ میلیون حافظ انجام داده‌اند. لذا بنا بر این شد که از سال ۱۳۹۷ بتوانیم ذیل این برنامه بشارت ۱۴۵۲، یعنی هزار و ۴۵۲ سال از نزول قرآن کریم تا به امسال گذشته است، بتوانیم با تمام ظرفیت صدا و سیما و تمام شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی، تمام‌قد در خدمت این طرح باشیم.
وی عنوان کرد: همچنین تمام دستگاه‌ها با ظرفیت عالی بودجه‌ای و انسانی خود برای تحقق این موضوع ورود پیدا کنند. برنامه‌ریزی فشرده‌ای در این زمینه انجام شد و امروز که مراسم آغاز این طرح ملی است، مدخل ورود حفظ قرآن، جزء سی‌ام قران یعنی سوره‌های ۳۷گانه جزء سی‌ام قرآن کریم بود.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی تصریح کرد: این طرح در سال ۱۳۹۷، سی و هفت سوره جزء سی‌ام قرآن را مورد نظر خود قرار داده است و در سه گام تلاش می‌کند، از آخر جزء سی‌ام به سمت آغاز این جزء حرکت کند و در گام نخست که در تابستان امسال است، از سوره ناس تا زلزال را خواهیم داشت و در گام دوم که پاییز امسال است، از سوره مبارکه طارق تا بینه و در زمستان ۹۷ نیز سوره نبأ تا بروج را خواهیم داشت. 
وی با تأکید بر اینکه در طول برپایی این طرح ملی سه مرحله آزمونی خواهیم داشت، بیان کرد: نهایتا آزمون نهایی در هفته اول اسفندماه ۹۷ برپا می‌شود. پیش‌بینی ما حداقل مشارکت ۵ میلیون نفر در طرح ملی حفظ است که فکر می‌کنم این رقم را با تبلیغات شایسته و گسترده و اهتمام دستگاه‌ها و آحاد جامعه به دو برابر نیز افزایش دهیم. 
محمدی با تأکید بر اینکه برای اجرای هرچه بهتر این طرح نهایت ظرفیت را برای تشویق مردم به خرج می‌دهیم، اظهار کرد: لذا برنامه‌های متنوع رسانه‌ای برای اقبال و استقبال مردم از قرآن کریم تولید شده است که پخش خواهد شد. البته شبکه قرآن و معارف سیما و رادیو قرآن دو راهبر اصلی رسانه در اجرای این طرح خواهند بود.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی تصریح کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان دارالقرآن الکریم و سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت آموزش و پرورش، کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد و شواری توسعه فرهنگ قرآنی و اتحادیه‌های قرآن و ده‌ها دستگاه دیگر به نوعی نقش آفرینی ویزه خود را در اجرای این طرح خواهند داشت.
وی ادامه داد: بنابراین تلاش ما بر این است که در سه قالب مشارکت‌ها را همراه کنیم؛ هم در قالب دولتی، عمومی و هم مردمی و امید است که با این مشارکت‌ها بتوانیم شاهد حضور افرادی که دوست دارند در این طرح شرکت‌کنند هم به صورت انفرادی، هم به صورت خانوادگی و هم سازمانی و دستگاهی باشیم.
محمدی تأکید کرد: امید است طرح ملی ۱۴۵۲ که طرح سازماندهی شده تحقق تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن که همان فرمایش و مطالبه مقام معظم رهبری است، بتواند تمام ارکان جامعه را تحت تأثیر قرار دهد و همه را برای حضور و مشارکت همه جانبه در حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم فعال کند.

دسته بندی :

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها

2024-04-25 15:07:06