تاریخ انتشار: سه شنبه 5 تیر 1397
تعداد بازدید: 127

دعوت‌‌کنندگان به طرح ملی ۱۴۵۲، خود آغازگر باشند

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: اگر ما دستگاه‌های قرآنی که دعوت کننده مردم به حفظ قرآن با طرح ملی بشارت ۱۴۵۲ هستیم، این طرح را آغاز نکنیم، نباید توقع داشته باشیم دیگران در این طرح وارد شوند.

به گزارش روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما؛ حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در آیین آغاز طرح ملی حفظ قرآن کریم بشارت ۱۴۵۲ که عصر امروز، چهارم تیرماه در سالن اجتماعات شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، به سخنرانی پرداخت و گفت: براساس راهبردهایی که در طرح ملی حفظ قرآن کریم مورد نظر قرار گرفت، در مجموع ۳۲ راهبرد، مسئولیت عمیات و اقدام در ذیل سه راهبرد چون تربیت معلم و مربی حفظ قرآن، استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه برای تربیت حافظان قرآن و همچنین توسعه موقوفات قرآنی به سازمان اوقاف و امور خیریه سپرده شد.
وی ادامه داد: در مجموع ۱۶ دستگاه مأموریت‌های ویژه‌ای را برای تحقق طرح ملی حفظ قرآن برعهده دارد و ۱۹۲ اقدام در ذیل این سند پیش‌بینی شده است و در نشستی که ستاد راهبری حفظ قرآن روز گذشته، سوم تیرماه در شورای توسعه داشت قرار شد در نشست امروز هر دستگاه قرآنی اقداماتی که در ذیل این راهبردها برای تحقق طرح ملی حفظ قرآن در سال ۹۷ داریم اعلام کنیم و وظایف و رسالت‌ها به صورت خلاصه بیان شود.
حسینی بیان کرد: پس از فرمان مقام معظم رهبری در سال ۹۰ مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن سازمان اوقاف در کنار دیگر دستگاه‌های قرآنی فعالیتش را آغاز کرد و با توجه به اهتمام ویژه‌ای که امسال شورای توسعه فرهنگ قرآنی برای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری داشت، سازمان اوقاف طرح حفظ قرآن را به عنوان نخستین اولویت خود در میان برنامه‌های سال ۹۷ اعلام کرد.
وی ادامه داد: قرار شد کار ویژه همه دستگاه‌ها و همچنین سازمان اوقاف طرح حفظ جزء سی‌ام قرآن با ترجمه و تفسیر در کنار دیگر برنامه‌های قرآنی چون مراکز حفظ شبانه‌روزی، مراکز تربیت مربی و مراکز قرآنی بقاع متبرکه و ... باشد. امیدواریم به نوبه خود در مجموعه اوقاف در کنار سایر دستگاه بتوانیم اقدام مؤثر برای اجرای این طرح ملی داشته باشیم.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه این نخستین باری است که چنین عزمی جدی در میان دستگاه‌های قرآنی در زمینه حفظ قرآن به وجود آمده است، تصریح کرد: قطعا تحقق تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن نیز در پرتو این است که همین اقدام یکپارچه و منسجم به درستی راهبری شود و بتوانیم در آینده نزدیک شاهد تحقق این هدف باشیم.
وی ادامه داد: در هر فصل آزمون الکترونیک از طریق سامانه و اپلیکیشنی که برای این طرح پیش‌بینی شده است، برگزار می‌شود، اما در سال‌های گذشته آزمون حضوری داشتیم که طی سال گذشته با اهتمام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آزمونی که سال‌ها به صورت جداگانه برگزار می‌شد به صورت ادغامی برپا شد. براساس مصوبه‌ای که ستاد راهبری قرآن کریم برای امسال داشته است، امسال تمام آزمون‌های عمومی که در حوزه حفظ قرآن برگزار می‌شود، ادغام می‌شود و بخش حضوری در اسفندماه برگزار می‌شود. 
حسینی با اشاره به اینکه همه مخاطبان که در آزمون یکپارچه حفظ و مفاهیم سازمان اوقاف و ارشاد حضور پیدا کردند، امسال نیز منتظر اطلاعات تکمیلی این آزمون باشند، اظهار کرد: این اجازه به همه افراد داده شده است که در کارویژه حفظ جزء سی ‌ام قرآن مشارکت کنند چرا که امتیازات خوب و جوایز ویژه‌ای برای این طرح دیده شده است. 
وی عنوان کرد: اگر قرار است در کشور ما شاهد تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن باشیم باید ابتدا از مجموعه‌های قرآنی آغاز کنیم. این کار را در سازمان اوقاف انجام دادیم، معاونین و مدیران سازمان اوقاف طرح حفظشان ابلاغ شده است و مکلف هستند امسال در این طرح مشارکت کنند. همچنین برای کارمندان و خانواده‌های آنها نیز طرح حفظ قرآن در نظر گرفته شده است. چرا که اگر خود ما که دعوت کننده مردم به حفظ قرآن هستیم، این طرح را آغاز نکنیم، نباید توقع داشته باشیم دیگران در این طرح وارد شوند و به نتیجه برسند. 
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه ۱۹۲ اقدام برای تحقق طرح ملی حفظ قرآن در ستاد راهبری و شورای توسعه قرآنی در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: هر کدام از ما در دستگاه‌های خود وظایف جدی داریم که ستاد راهبری و شورای توسعه آنها را رصد می‌کنند و کار را مدیریت می‌کنند و انشاءالله شاهد خروجی خوبی امسال باشیم تا براساس آنچه که امسال رخ می‌دهد، افق تربیت ۱۰ میلیون حافظ را برای آینده ترسیم کنیم.

دسته بندی :

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها

2024-04-19 21:16:47