حدیث روز
امام علی(ع): بهترین علم آن است که مفید باشد.

تاریخ انتشار خبر:

شنبه 25 مرداد 1399

تعداد بازدید:1480

در بازدید مدیر شبکه قرآن و معارف سیما از پشت صحنه فصل دوم "یکی بود، یکی نبود" مطرح شد؛

یکی بود، یکی نبود، تصویر کودکانه آموزه های اخلاقی و دینی+ فیلم

مدیر شبکه قرآن و معارف سیما ضمن بازدید از محل ضبط فصل دوم مجموعه نمایشی «یکی بود، یکی نبود» و گفتگو با عوامل این مجموعه بر ضرورت پرداختن به حوزه کودک و نوجوان در شبکه قران سیما تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، جواد شیخ اکبری با تشکر از عوامل برنامه که در این شرایط سخت کرونایی با نیت نشر معارف قرآن و اهل بیت(علیه السلام) تلاش می کنند، گفت: مجموعه نمایشی «یکی بود، یکی نبود» هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تکنیک ساخت، جزء کارهای ویژه شبکه قرآن و معارف سیما در حوزه کودک است و در آن آموزه های اخلاقی و دینی در قالب قصه و داستان و با زبان کودکانه به تصویر کشیده می شود.

وی یکی از نیازهای ضروری کودک و نوجوان را طبیعت دانست و افزود: همین که بچه ها وارد طبیعت شوند و با سبزه و خاک ارتباط بگیرند در شکل گیری شخصیت بچه ها تاثیر گذار است.

مدیر شبکه قرآن و معارف سیما تصریح کرد: از آنجا که در شبکه قرآن و معارف سیما تاکنون در حوزه نمایش برای کودکان ضعف های جدی داشتیم و با توجه به اهمیت حوزه کودک و نوجوان، مقرر شده که اولین تولید برنامه نمایشی شبکه در سال های اخیر به حوزه کودک و نوجوان اختصاص یابد.

در این بازدید تهیه کننده مجموعه نمایشی "یکی بود یکی نبود" نیز گفت: تولید این مجموعه نمایشی در شرایط کنونی و شیوع بیماری کرونا با رعایت دستورالعمل های بهداشتی از جمله تب سنجی و ضد عفونی کردن محل ضبط برنامه انجام می شود.

پرویز امیری افزود: این مجموعه نمایشی تلفیقی از واقع گرایی و عوامل طبیعی است و در آن عروسک‌ها در حال حرکت کردن با تکنیک واتومی می باشند که این ایده برای کودک و نوجوان جذاب است.

وی به اجرای ترانه ها و شعرهای قرانی در مجموعه عروسکی «یکی بود یکی نبود» اشاره کرد و گفت: این ترانه ها در فضای شهر عروسکی خوانده می شود و بعضی از شخصیت ها با برخی از ترانه ها شناخته می شوند و سعی شده تا بچه ها خودشان کارها را جلو ببرند و خلاقیت داشته باشند.

مجموعه تلویزیونی قصه های شهر عروسکی "یکی بود یکی نبود"، در سه فصل و در 30 قسمت تولید می شود و موضوع کلی آن داستان خواهر و برادری به نام نوید و نداست که پدربزرگشان نویسنده کتاب کودکان است و برای آنها کتابی مفید و آموزنده به یادگار گذاشته است.

پدربزرگ در این کتاب داستانهای کودکانة قدیمی را جمع آوری کرده و بچه ها به واسطة کتاب وارد دنیای قصه ها می شوند. نوید و ندا در مسیر این ماجراجویی ها درسهای بسیاری می گیرند و نکته های اخلاقی فراوانی را در سبک زندگی اسلامی ایرانی با بهره گیری از امثال و حکم قرآنی می آموزند.

طراح و کارگردان این مجموعه رئال عروسکی مرضیه منصوری است و نویسندگی آن را نیوشا صدر برعهده دارد. در این مجموعه بازیگرانی چون مریم سعادت، حسین رفیعی، رامین ناصرنصیر، بهشاد مختاری و فهیمه باروتچی ایفای نقش می کنند.

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها

آخرین اخبار

برگزاری پویش ملی قرار فتح در مساجد کل کشور در شبکه قرآن و معارف سیما پخش زنده محفل قرآنی از عمود 1080 موکب حضرت معصومه (س) پخش زنده ویژه برنامه اربعینی «منم بچه مسلمان» از موکب حضرت معصومه (س) ویژه برنامه های شبکه قرآن و معارف سیما در ایام منتهی به اربعین حسینی آرمان با موضوع بررسی وظایف و مسئولیت‌های بر زمین مانده سازمان‌ها و نهادهای مکلف در زمینه حجاب و عفاف از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می شود گرامیداشت یاد آیت الله نعیم آبادی در شبکه قرآن ومعارف سیما روایتی متفاوت از زندگی شهید «سیدعلی اندرزگو» در قاب شبکه قرآن و معارف سیما تلاوت آیات و ادعیه های نورانی در شبکه قرآن و معارف سیما نفحات شبکه قرآن و معارف سیما میزبان قاری حرم  مطهر حضرت معصومه (س) نگاهی به آیین ها و سنت های مذهبی در مستندهای شبکه قرآن ومعارف سیما «قصه‌های انقلاب»، روایت تصویری از قیام خونین ۱۷ شهریور در شبکه قرآن سیما نفحات میزبان افتخاری دیگر از هنر تلاوت روایت خانه‌های نورانی در قاب شبکه قرآن و معارف سیما روایت قرارگاه شبکه قرآن و معارف سیما ازمسجد، پایگاه تحول و مقاومت ایران جان، فارس ایران در قاب شبکه قرآن و معارف سیما نگاه ویژه قرارگاه شبکه قرآن و معارف سیما به بیانات اخیر مقام معظم رهبری پوشش زنده شبکه قرآن و معارف سیما ازچهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم روایت یاران صمود در قرارگاه شبکه قرآن و معارف سیما مستند «عبای خاکی»؛ روایتی هنری از مجاهدت‌ طلاب در عرصه‌های تبلیغی و اجتماعی روایت خدمت و اخلاص در روز سیستان وبلوچستان؛ پخش «عبای خاکی» از شبکه قرآن سیما در تدارک طوفان؛ هم‌آوایی مقاومت فلسطین و شهید سردار سلیمانی پویش رسانه ای «ایرانِ جان - اصفهان ایران» همراه با شبکه قرآن ومعارف سیما هر شب با برترین تلاوت‌های ایران و جهان در «شب‌های تلاوت» شبکه قرآن سیما از محراب تا شهادت؛ روایت زندگی پربار شهید دستغیب در قاب شبکه قرآن و معارف سیما «سفرقند»؛ سفری در جست‌وجوی نور در دل پرسش‌های نوجوانی از مسیر قرآن تا میدان شهادت؛ حکایت «آرمان عزیز» در قاب شبکه قرآن ومعارف سیما جلوه ای دیگر از جغرافیای اثر گزاری مسجد در قرارگاه شبکه قرآن و معارف سیما مستند «خنده تلخ»، صدای ناگفته مادران شهید بر روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما رقابت حافظان کلام الهی در ضیافت «قرآنی‌ها» «نیمه پنهان ماه»؛ تجلی خاموش حماسه در قاب شبکه قرآن ومعارف سیما